MILA PALACE

MILA PALACE Mila Palace

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 259 beoordelingen
6 jul 2020 om 18:27 Heel snelle levering. Lekker
6 jul 2020 om 0:59 Barbeque Burgers in deze zaak zijn echt heel lekker. Top restaurant.
5 jul 2020 om 23:12 Top!
5 jul 2020 om 20:30 Altijd besteld. Maar deze keer was het superslecht. €3 voor klein potje rijst, 4,50€ voor 6stukjes kippenblokjes. Frieten werden gewoon in de burgers gedaan waardoor doorweekt. Burgers waren niet goed gebakken.
4 jul 2020 om 20:30 Super lekker en vers!
1 jul 2020 om 14:45 Eten besteld rond 12::00u. Deze beoordeling ingevuld om 14:45u maar eten nog steeds NIET ontvangen...
29 jun 2020 om 22:27 Eten was koud en fritte vettig
29 jun 2020 om 21:37 Langer als twee uur gewacht, het eten was uiteindelijk niet zoals beschreven op de app
29 jun 2020 om 20:30 Eten was ijskoud. Je zou verwachten als ze latere levertijden pakken dat het eten warm zou zijn. Normaal is het altijd wel goed, jammer :/
29 jun 2020 om 16:34 Ik heb 2 uur voor KAPSALON wachten! En als ik heb voor restaurant gebeld ik heb " nog PAAR MINUTEN WACHTEN" - NA 20 minuutje hem voor mij "MAANDAG IS VEEL TE DRUK " gezegd. Dat is echt niet normaal.
28 jun 2020 om 11:43 2 kapsalons juist maken is teveel gevraagd. Laatste keer dat ik bestel.
22 jun 2020 om 9:38 het eten was zeer droog en wij hadden 18.30 u ingevuld om de bestelling te bezorgen, maar om 17,40 u werd het al geleverd dus veel te vroeg, we begrijpen dat men altijd een marche van ongeveer 15 min moet inschatten, maar 50 min vinden wij wat veel