MILA PALACE

MILA PALACE Mila Palace

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 853 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Mila Palace. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 15:25 Top kwaliteit en smaak volle gerechten bedankt!!!
3 jul 2022 om 21:01 Normaal altijd super lekker , dit keer teleurgesteld jammer genoeg het was koud en niet zo lekker de lookbroodjes.. de boter was niet helemaal gesmolten en was koud ook . Super jammer
30 jun 2022 om 18:31 Lekker zoals altijd
29 jun 2022 om 17:40 Was lekker. Alleen gierig geweest met smoothie had een smoothie groot besteld en kreeg de helft van een flesje. Zonde
26 jun 2022 om 17:42 Heerlijk top!
25 jun 2022 om 20:34 Jammer dat er geen rekening werd gehouden met mijn opmerkingen bij mijn bestelling. Ik bestelde “adana with garlic yoghurt zonder ajuinen”, ik kreeg een adana ZONDER garlic yoghurt en MET ajuinen.De adana smaakte dit keer ook niet goed. teleurgesteld
24 jun 2022 om 23:00 Het eten was niet zoals altijd, ik ben erg teleurgesteld .....
15 jun 2022 om 20:16 + Heerlijk eten + Prima bezorgingstijd Zeker een favoriet!
13 jun 2022 om 21:56 Top !!!
13 jun 2022 om 20:57 Twee uur wachten. Eten niet erg warm. Altijd zeer goed gegeten als we bij jullie in de zaak eten. Levering aan huis te lang wachten.
11 jun 2022 om 18:27 Was erg lekker, ik hoop dat de portie beetje groter maken.
10 jun 2022 om 15:27 Top!